VERJÙ FETTREDUKSJON

VERJÙ FETTREDUKSJON

Verjù fettreduksjon

Verjù Green Laser er en behandling som reduserer fett på områder som mage, hofter, lår og bakdel. Det er en smertefri behandling der det ikke kreves injeksjoner, hverken snitt eller operasjon. Det er en banebrytende metode innenfor fettreduksjon der resultatet er en forbedret kroppskonturering og mindre cellulitter.

Verjù Green Laser er FDA godkjent (en etat innen det føderale amerikanske helse- og sosialdepartementet som er ansvarlig for sikkerheten til en rekke forbrukerprodukter) og forskning viser at Verjù ikke etterlater seg bivirkninger. I tillegg er det ikke behov for etterbehandlinger eller nedetid.

Green Laser kan tilby mer enn bare fettreduksjon, da den kan bidra til å minske appetitt nivået. Leptin er et hormon som frigjøres av fettceller. Dette hormonet stimulerer sult og øker appetitten. Foreløpige studier viser en reduksjon av leptinnivåer etter Verjù behandlinger. Andre pågående studier tyder også på at det er reelle og målbare reduksjoner i kolesterol, triglyserid og LDL nivåer etter en rekke Verju Green Laser Behandlinger!

Elite Helse er den første medisinske klinikken som kan introdusere denne fantastiske og nye gjennombruddsteknologien!

Ofte stilte spørsmål

Hvordan reduserer VERJÚ laseren fett?

Hvorfor velge VERJÚ?