PRP & DERMAPEN

PRP: Progressiv regenerasjon og forebygging

PRP injeksjoner har vært utført i mer enn 10 år i sportsmedisin og rekonstruksjonsoperasjoner. De positive effektene av hudregenerasjon er bevist gjennom suksessfull bruk av PRP i estetisk medisin. Denne 100% naturlige terapeutiske behandlingen er vår favoritt for å forebygge hudaldring. Vi liker spesielt godt denne behandlingsformen for mørke ringer under øynene.
Dette er blitt kjendisfavoritten i Hollywood. PRP er en innovasjon innen avansert hudbehandling. Elite Helse er en av de første som utfører denne populære behandlingen i Norge. PRP er uten bivirkninger og framkaller ingen allergiske reaksjoner. Det tas en blodprøve av deg der næringsrike vekstfaktorer og stamceller ekstraheres for så å injiseres med små stikk inn under huden. Stamceller og vekstfaktorer igangsetter nydannelse av blodårer og reparasjon av hudvev. PRP er behandlingen for deg som vil fjerne arr, rynker og mørke ringer under øynene, på en helt naturlig måte.

Ofte stilte spørsmål

Visste du at PRP –blodplateberiket plasma også heter Vampyrbehandling?

Hva kan behandlingen gjøre for deg?

Behandling i sin helhet

Passer behandlingen alle?

Hva ser jeg ut etter behandlingen?

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

PRP

DERMAPEN™


Dermapen

Dermapen™

Dermapen® har en vitenskapelig dokumentert effekt. Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy Her blir kollagenoppbygningen stimulert ved å prikke microhull i underhuden slik at nytt vev dannes.

Behandlingen reduserer: små linjer og rynker rundt munn eller under øynene, hudforbedring av arr og strekkmerker.
Medisinsk Dermapen® er en unik behandling for å bygge opp hudens styrke og øke proteinet i bindevevet. Resultatet er en glattere, jevnere og forynget hud.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Dermapen?

Hvordan foregår behandlingen?

Hva skjer etter behandlingen?

Hva kan behandles?

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Hvor mange behandlinger bør jeg ta?

Hva koster Dermapen?

Dermapen