LASER HÅRFJERNING

Laser Hårfjerning

Vi har valgt den beste medisinske laser for hårfjerning for å sikre at Elite Helse kan behandle alle typer hud og hudfarger. Laser er å foretrekke fremfor IPL av tre gode grunner: Resultat, sikkerhet og effektivitet. Laser gir bedre resultater med færre behandlinger slik at du sparer både tid og penger.
Elite Helse hjelper deg med permanent hårfjerning. Våre metoder gir permanent hårreduksjon og vi bruker markedets mest moderne utstyr til hårfjerningen. Vi benytter Laser Fotona Nd: YAG som gir deg en trygg, rask og effektiv hårfjerning. Metoden passer for alle typer hud og gir ingen hudskader i motsetning til andre lysbaserte laserbehandlinger. Sikre deg permanent hårfjerning med laser.

 

Uønsket hårvekst?

Barbering, sugaring, epilering og voksing - mulighetene for hårfjerning er mange. Dessverre er fellesnevneren her at resultatet er kortvarig. Huden blir ofte irritert, rød og kløende av slike gjentagende hårfjerningsmetoder. Vi har løsningen! Permanent hårfjerning er en populær og raskt økende metode for å få myk og glatt hud.

 

Veronica slet i flere år med uønsket hår i ansiktet og da spesielt på haken. Hun hadde fortvilet forsøkt det meste. Nå har hun startet opp med permanent hårfjerning både i ansiktet samt utvalgte steder på kroppen og behandlingen har hatt stor effekt!

Vi på Elite Helse gleder oss over å hjelpe Veronica med hennes uønskede hårvekst. Hun ble så fornøyd at hun delte sin glade historie på God Morgen Norge, se video:


 

Ny teknologi gir resultater - effektivt og sikkert!

På Elite Helse bruker vi Candela GentleLase PRO. Dette er den nyeste teknologien innen permanent hårfjerning og den dokumentert beste hårfjerningslaseren på markedet.

Laseren genererer en puls av et intenst og konsentrert lys som ledes gjennom et lite håndholdt munnstykke som føres over behandlingsstedet. Laserenergien passerer gjennom huden til cellene i nedre del av hårsekken (hårfollikkelen), hvor energien absorberes av pigmentet i håret og hårfollikkel. Dette forårsaker en selektiv og permanent skade på hårroten uten å skade følsomme porer og strukturer i huden. Med sin høye energi og korte pulser reduserer man antall behandlinger i forhold til konkurrerende lasere på markedet.

Permanent hårfjerning med laser kan benyttes av både menn og kvinner. Med den nyeste hudlaseren fra Candela kan man nå også fjerne lyse hår på lys hud og mørke hår på mørk hud. Dette har ikke vært mulig tidligere. Permanent hårfjerning er både mer effektivt og mye billigere på lang sikt. Vår nye laser for hårfjerning er også mindre smertefull enn forgjengerene. 

I tillegg til permanent hårfjerning, kan Candela GentleLase Pro også forbedre hudens kvalitet, behandle akne og arr, fjerne pigmentflekker og åreknuter/edderkoppårer.

De gode resultatene inspirerer mange til å prøve permanent hårfjerning. Permanent hårfjerning er stadig oftere en foretrukket behandlingsform for hårfjerning. Candela GentleLase PRO bruker kryogen kjøling for å øke effekten og på den måten få et enda bedre resultat.


 

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor ND-Yag Laser?

Hvordan foregår behandlingen?

Hva kan behandles?

Hvor lang tid vil det ta før jeg mister håret?

Kan jeg nappe eller vokse håret mitt mellom behandlingene?

Hva bør du gjøre før og etter behandling?

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Hvor mange behandlinger bør jeg ta?

Hva koster Laser hårfjerning?

Laser Hårfjerning