FOTONA 4D OG 2D

Fotona 4D Tightning

 

Under en 4D tightning, behandler vi huden med en Nd: YAG laser, og slimhinnene inne i kinnene med Er: YAG-laser. Deretter får du oppstramming på to plan - 2D.

Dette strammer opp huden og reduserer nasolabiale folder, det vil si rynker rundt munn. Behandlingen er smertefri, varme på huden er det eneste du vil føle. Det er litt flassing etter behandlingen. Som med alle hudoppstrammings behandlinger, anbefaler vi gjentatte behandlinger.
Det engelske navnet på behandling er kjent som "Skin Tightning" eller "Power Tightning". Best oppstrammende effekt sees hos kvinner fra en tidlig alder av 30 opp til 55- 60 år, når du begynner å merke at huden din blir litt slapp. Fordelen med denne behandlingen i forhold til en tradisjonell ansiktsløftning, er at hvis du ikke har for mye slapphet i huden, unngår du nedetid ettersom du ikke trenger å være hjemme fra jobb.
Du får ingen arr, du får en bedre hud, alt til en pris som er vesentlig lavere enn kirurgisk løft. For å oppnå de beste langsiktige resultatene, kan du opprettholde resultatet med en enkel behandling to ganger per år. Har du mye overflødig hud, er det bedre med en kirurgisk ansiktsløftning.

 

Ofte stilte spørsmål

Hva er Fotona 4D tightning?

Hvordan foregår behandlingen?

Hva må jeg ta hensyn til før og etter behandlingen?

Hva kan behandles?

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Hvor mange behandlinger bør jeg ta?

Hva koster det?

info graphic