EH HUDPLEIE

EH Hudpleie

Hos Elite Helse utfører vi profesjonell og virkningsfull hudpleie for menn og kvinner i alle aldre. Ønsker du mer fukt og glød i huden, vil du gjøre en dyprens av ansikt, brystparti eller rygg? Plages du av pigmentflekker, akne, arr, slapp hud, mørke ringer, fine linjer og rynker? Uansett hudtilstand vil vi gi deg en skreddersydd behandling og sikre deg optimale resultater.

Din behandler har spesialisering innen medisinsk estetikk og i tett samarbeid med lege og sykepleier tilbys du hudpleie på et avansert nivå slik at bare det beste er godt nok for deg.

Opplev velvære kombinert med medisinsk virksomme behandlinger. Senk skuldrene i en av våre myke behandlings senger og tillatt deg en powernapp mens du lytter til behaglig musikk. Ansikts- og nakkemassasje, samt rydding av bryn er alltid inkludert.

Fortiden kan vi ikke gjøre noe med, men fremtidig aldring i huden lar seg påvirke ved å benytte gode hudpleieprodukter og riktige, effektive ansiktsbehandlinger. For å sikre deg dette tar vi i bruk Visia 3D hudanalyse før oppstart av enhver hudpleie behandling hos oss.  

 

Ofte stilte spørsmål

Hva anbefaler Elite Helse av kremer?

Hva menes med medisinske kremer?

Hva er spesielt med Zo Skin Health
fra Dr. Obagi ?

Hva er spesielt med Neostrata produktene?

Hva er den beste behandlingen for rynker rundt øynene, hals og bryst?

info graphic

VISIA 3D HUDANALYSE


VISIA 3D

Visia 3D Hudanalyse

Når du utører behandlinger hos Elite Helse tar vi i bruk verktøyet Visia 3D Hudanalyse.

Visia gir oss en bred hudanalyse, med 8 bilder fra 3 vinkler, høyre, venstre og forfra. Dette gjør det enkelt å studere alle områder av ansiktshuden.

Visia hudanalyse kan dessuten simulere aldringsprosessen med opptil 7 år fremover eller bakover i tid.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Visia hudanalyse?

Hvordan foregår analysen?

Hvorfor visia hudanalyse?

Hva koster visia hudanalyse?