AKNE & ARR

Akne

Akne

Hele ansiktet og kroppen vår er dekket med ørsmå hår som ligger i en hårsekk eller pore. Dypt inne i disse porene er det kjertler som produserer naturlig fett som kalles "sebum". Sebums funksjon er å smøre huden og hindre at den tørker ut. Dannes det for mye sebum får man en betennelsesreaksjon i porene eller akne.

Det finnes forskjellige aknetilstander som vi kan behandle. Disse er:

• Aktiv akne
• Akne / Arr
• Pigmentering etter akne.

Ofte stilte spørsmål

Hva er akne?

Hvordan foregår behandlingen?

Hva kan behandles?

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Hvor mange behandlinger bør jeg ta?

Hva koster det?


ARR


Arr

Kan man fjerne arr?

Mange forbinder arr med synlig merker på kroppen, man må bære med seg resten av livet. Slik trenger det imidlertid ikke å være.

Noen arr minner oss om gode opplevelser – som første gang man lærte å gå, løpe, falt av sykkelen – eller på en varm sommerdag, spiste jordbær mens man klødde opp sitt første myggstikk. Men ikke alle arr er knyttet opp mot en positiv opplevelse, og arr kan for mange være både plagsomt og slitsomt, og påvirke selvtillit og selvfølelse negativt. Noen har arr etter en dramatisk opplevelse, andre har kanskje arr etter akne og uren hud i ungdommen. Det er et fint uttrykk som sier at «tiden leger alle sår», og selv om vonde minner eller hudutfordringene for lengst er borte, er arrene igjen som en konstant påminnelse om noe som en gang var. Da er det godt å vite at man kan få hjelp med å redusere arrene sine.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan oppstår et arr?

Hvorfor får noen større arr enn andre?

Reduser arrene dine