vårt konsept

About Us Image

VELKOMMEN

Ved oppstart av Elite Helse i 2009 visste jeg at vi hadde ekspertisen og hjertet på rett plass. Videre at vi brant for bedre helse og skjønnhet.

Det skulle vise seg at vår multikulturelle bakgrunn ikke var til hindring. Tvert imot fikk vi raskt en lojal kundemasse fordi alle våre kunder ble møtt med medmenneskelighet og varme. Alle elsker det ekte og genuine og vi får så uendelig mye tilbake. Isabella

Elite Helse ble grunnlagt i 2009 av Isabella Bukurie Krasniqi og Laura Suta som 100% eiere av selskapet. Isabella og Laura er bestevenninner og forretningspartnere. De møttes på Oslo Universitetssykehus der de begge jobbet for 14 år siden. Begge har tatt sykepleierutdannelse i Norge og har senere også fått internasjonal sykehuserfaring. Videre utdannelse innen juss og økonomi la grunnlaget for Elite Helse.

Hos Elite Helse finnes det et behandlingsteam bestående av kirurg, lege, sykepleiere samt hudterapeuter som sammen forener sunnhet og skjønnhet. Med kunnskap om de nyeste behandlingsmetoder og vitenskapelige funn gir vi hver enkelt kunde skreddersydd behandling. Elites filosofi er å fokusere på vedlikeholdsbehandlinger der vi bevarer og løfter frem god helse og skjønnhet istedenfor store kirurgiske inngrep.
 

Man kan gå tilbake på jobb etter stort sett alle våre behandlinger og det med fornyet selvtillit. Trives man med utseendet sitt og har overskudd av energi stråler man og møter omgivelsene trygg og glad. Vi hjelper deg å bli den beste utgaven av deg selv.

Enten du vil starte et nytt og sunnere liv, forhindre aldringstegn eller utforske det nyeste innen skjønnhetsteknologi, er du i de beste hender hos oss.

Velkommen til Elite Helse!

 

 

VÅRT TEAM

Hos Elite Helse finnes det et behandlingsteam bestående av kirurg, lege, sykepleiere samt hudterapeuter som sammen forener sunnhet og skjønnhet.

Vår medisinsk ansvarlige lege er Miray Al-Mustafa.

Med kunnskap om de nyeste behandlingsmetoder og vitenskapelige funn gir vi hver enkelt kunde skreddersydd behandling.

Elites filosofi er å fokusere på vedlikeholdsbehandlinger der vi bevarer og løfter frem god helse og skjønnhet isteden for store kirurgiske inngrep.

Uansett hva dine ønsker eller behov er så vil du finne et team som yter sitt aller beste. Du vil oppleve at alt gjøres enkelt for å tilrettelegge dine besøk og få utmerket rådgivning. Du kan stole på vår kompetanse og erfaring. Du vil være i de beste hender fra første konsultasjon.

Our Team

Isabella Bukurie Krasniqi

Isabella Bukurie Krasniqi

KLINIKKSJEF


Isabella er gründeren av Elite Helse konseptet. Hennes bakgrunn fra jusstudier, utdannelse som sykepleier samt internasjonal erfaring fra high end klinikker, har medført at bare det beste er godt nok for hennes kunder. Hun er sertifisert spesialist i Juvederm for kinnløft, leppekontur og asymmetriske korrigeringer i ansiktet med filler fra Allergan. Søken etter nye og bedre behandlingsmetoder er drivkraften for Isabella som verdsetter høyt samarbeidet med nasjonale og internasjonale leger og klinikker. Slik vil vi alltid kunne tilby kundene de beste og mest banebrytende tjenester.

Laura Suta

Laura Suta

DAGLIG LEDER


Laura er medgründer av Elite Helse. Hun har bakgrunn fra økonomi, ledelse samt sykepleierutdannelse fra Norge med mange års erfaring fra både privat og offentlig sektor. Laura har spesialisert seg på botox og dette er hennes felt hos Elite Helse. Hun har øyne for detaljer og hennes «baby botox» er kjent for å gjøre deg flere år yngre uten at det er påfallende. Laura har en genuin omsorgsevne og du møtes med den største respekt og verdighet. Med vår samlede kompetanse er du i trygge og sikre omgivelser hos Elite Helse.

MELISA TUTUN

MELISA TUTUN

KOSMETOLOG, FYSIOTERAPEUT OG KROPPSTERAPEUT


Melisa har en spesialist utdannelse fra Tyskland. Hun er kosmetolog , fysioterapeut og kroppsterapeut.
Hun møter kundene med ekspertise og medmenneskelighet. Melisa er i konstant utvikling innen kropp og hudhelse, holder seg oppdatert og lærer nytt suksessivt.

Eva Nathalie Hassan

Eva Nathalie Hassan

Kordinator


Er utdannet hudpleier samt resepsjonist og har internasjonal erfaring fra London og Dubai. Nathalie har en sprudlende personlighet, hun er engasjerende positive og raus.

Nicoleta Eiden

Nicoleta Eiden

MEDISINSK FOTTERAPEUT


Nicoleta er utdannet medisinsk autorisert fotterapeut og laserterapeut i Norge 2005. Nicoleta har spisskompetanse på hud og fotsopp, fotvorter, hard hud, torner, inngrodde negler og tarmskylling. Nicoleta er ærlig, nøye og omsorgsfull. Fornøyelse og fornyelse er to sider av samme sak hos Nicoleta.

Miray AL-MUSTAFA

Miray AL-MUSTAFA

Lege i spesialisering


Miray er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er spesialist i kosmetisk medisinske behandlinger. Hun er spesialist på fillerbehandlinger (som Teosyal, Juvederm), Obagi-behandlinger (Nu-derm, ZO Skin Health, ZO Medical, Blue Peel, 3 Step Peel) samt toxinbehandlinger (Vistabel, Botox etc). I tillegg til sin legeutdannelse, er hun kurset ved anerkjente medisinsk estetiske masterclasser og workshops, som IMCAS Paris (International Mastercourse on Aging Skin Paris), Dubai Derma, Teosyal Roma Expert Days, samt utallige kurs i Norge /Sverige. Hun er perfeksjonist av natur, og opptatt av harmoni i ansiktet både i statisk og dynamisk fase, slik at det oppnås et så naturlig resultat som mulig. I tillegg holder Miray Al-Mustafa jevnlig kurs i injeksjonsteknikker for leger og sykepleiere.

Ohene Oscar Asante

Ohene Oscar Asante

øre-nese-hals spesialist


Oscar har embetseksamen fra Royal College of Surgeons i Irland fra 2004. Før oppstart i spesialistutdanning i ØNH kirurgi arbeidet Oscar som akuttmedisinsk lege, ortopedkirurg og traume kirurg, samt med gastrokirurgi og idrettsmedisin. Nå kombinerer Oscar spesialiteten som kirurg med idrettsmedisin og er legen for TV 2 Sporty. For Oscar er det viktig at alle pasienter føler tillit fra første stund. Oscar legger vekt på å gi forståelig og grundig informasjon til pasientene, samt en god oppfølging. Hos Oscar er du i trygge og i kompetente hender.

Christina Stuedal

Christina Stuedal

Plastikk kirurg


Christina Stuedal er spesialist i plastisk kirurgi. Jobber til daglig som overlege på plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet. Hos Elite Helse er øyelokkoperasjoner, fettkuler, hudutvekster og generelt softkirurgi Christinas bidrag til Elite Helse kundene. Ønsker du et våkent blikk og et naturlig resultat er du i de beste hender hos Christina som har et øye for perfeksjon.