vårt konsept

About Us Image

VELKOMMEN

Ved oppstart av Elite Helse i 2009 visste jeg at vi hadde ekspertisen og hjertet på rett plass. Videre at vi brant for bedre helse og skjønnhet.

Det skulle vise seg at vår multikulturelle bakgrunn ikke var til hindring. Tvert imot fikk vi raskt en lojal kundemasse fordi alle våre kunder ble møtt med medmenneskelighet og varme. Alle elsker det ekte og genuine og vi får så uendelig mye tilbake. Isabella

Elite Helse ble grunnlagt i 2009 av Isabella Bukurie Krasniqi og Laura Suta som 100% eiere av selskapet. Isabella og Laura er bestevenninner og forretningspartnere. De møttes på Oslo Universitetssykehus der de begge jobbet for 14 år siden. Begge har tatt sykepleierutdannelse i Norge og har senere også fått internasjonal sykehuserfaring. Videre utdannelse innen juss og økonomi la grunnlaget for Elite Helse.

Hos Elite Helse finnes det et behandlingsteam bestående av kirurg, lege, sykepleiere samt hudterapeuter som sammen forener sunnhet og skjønnhet. Med kunnskap om de nyeste behandlingsmetoder og vitenskapelige funn gir vi hver enkelt kunde skreddersydd behandling. Elites filosofi er å fokusere på vedlikeholdsbehandlinger der vi bevarer og løfter frem god helse og skjønnhet istedenfor store kirurgiske inngrep.
 

Man kan gå tilbake på jobb etter stort sett alle våre behandlinger og det med fornyet selvtillit. Trives man med utseendet sitt og har overskudd av energi stråler man og møter omgivelsene trygg og glad. Vi hjelper deg å bli den beste utgaven av deg selv.

Enten du vil starte et nytt og sunnere liv, forhindre aldringstegn eller utforske det nyeste innen skjønnhetsteknologi, er du i de beste hender hos oss.

Velkommen til Elite Helse!

 

 

VÅRT TEAM

Hos Elite Helse finnes det et behandlingsteam bestående av kirurg, lege, sykepleiere samt hudterapeuter som sammen forener sunnhet og skjønnhet.

Vår medisinsk ansvarlige lege er Miray Al-Mustafa.

Med kunnskap om de nyeste behandlingsmetoder og vitenskapelige funn gir vi hver enkelt kunde skreddersydd behandling.

Elites filosofi er å fokusere på vedlikeholdsbehandlinger der vi bevarer og løfter frem god helse og skjønnhet isteden for store kirurgiske inngrep.

Uansett hva dine ønsker eller behov er så vil du finne et team som yter sitt aller beste. Du vil oppleve at alt gjøres enkelt for å tilrettelegge dine besøk og få utmerket rådgivning. Du kan stole på vår kompetanse og erfaring. Du vil være i de beste hender fra første konsultasjon.

Our Team

MELISA TUTUN

KOSMETOLOG, FYSIOTERAPEUT OG KROPPSTERAPEUT

Melisa har en spesialist utdannelse fra Tyskland. Hun er kosmetolog , fysioterapeut og kroppsterapeut. Hun møter kundene med ekspertise og medmenneskelighet. Melisa er i konstant utvikling innen kropp og hudhelse, holder seg oppdatert og lærer nytt suksessivt.

Read more about MELISA TUTUN

Eva Nathalie Hassan

Kordinator

Er utdannet hudpleier samt resepsjonist og har internasjonal erfaring fra London og Dubai. Nathalie har en sprudlende personlighet, hun er engasjerende positive og raus.

Read more about Eva Nathalie Hassan