Mesoterapi

Estetisk Mesoterapi

Estetisk Mesoterapi

 

Estetisk Mesoterapi er en behandling som består av mange små intradermale og subdermale injeksjoner i huden for å redusere aldringstegn og gi en friskere og mer spenstig hud.

Serumet som injiseres består av vitaminer, antioksidanter, bioaktive substanser, hudoppstrammende, beskyttende og fuktighetsgivende ingredienser. Hos oss utfører vi Mesoterapi med Mesogun og manuelle injeksjoner. Behandlingen gir lite til ingen «nedetid» og er et naturlig alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner.
Mesoterapi bidrar til økt blodsirkulasjon, nydannelse av kollagen og elastiske fibre som gir økt spenst og vitalitet. Egner seg godt for ansikt, hals, bryst og hender.
Våre kosmetisk dermalogiske sykepleiere skreddersyr behandlingen etter ditt behov og gir deg en grundig informasjon om behandlingen vi legger opp.
Det benyttes en spesiell cocktail som er laget individuelt til hudens tilstand og satt sammen av viktige stoffer for hudens cellefornyelse som vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, co-enzymer, nukleinsyrer og fuktighetsbindende hyaluronsyre.

 

Ofte stilte spørsmål

Mesoterapi har en revitaliserende effekt og gode resultater ved:

Hva koster Mesoterapi?